Yrityspalvelut

Yrittäjyys on pitkä taival, ja taipaleella usein monta mutkaa. Kokeneen tilitoimiston kanssa mutkat suoristuvat ja mäetkin tuntuvat loivemmilta. Neuvomme kaikessa taloushallinnon asioissa, mikä mahtuu yritystoiminnan aloittamisen ja lopettamisen väliin, olipa kyse sitten toiminimen perustamisilmoituksesta tai sukupolvenvaihdoksesta. Apua aloittavalle yrittäjälle liiketoimintasuunnitelman laatimisesta erilaisiin viranomaisilmoituksiin. Konsultoimme monimutkaistenkin talouskoukeroiden hahmottamisessa selkeiksi.

Yrityskauppapalvelut

Yrityksen ostajille, myyjille ja yrityksen sukupolvenvaihdosta suunnitteleville tarjoamme kattavasti yrityksen omistajanvaihdokseen liittyvät yritysvälittäjän ja asiantuntijan palvelut. Hoidamme yritysten tuottoarvonmäärittämisen tilinpäätösaineiston pohjalta sisältäen tilinpäätöksen oikaisun ja näkemyksen tulevasta kehityksestä. Osallistumme yrityskauppaneuvotteluihin, teemme tarvittavat salassapitosopimukset ja laadimme kauppakirjat. Toteutamme yritysten myynti- ja ostotoimeksiannot sisältäen kaikki yrityskaupan toteuttamiseen tarvittavat myynti- ja asiantuntijatyöt.

 

Ensimmäisen yhteydenoton yritysvälittäjäämme talo tarjoaa. Tyypillisesti kyseessä on alustavaa neuvontaa (15-45 min.), jonka aikana kartoitetaan asiakkaan tilanne ja palvelutarpeet ja kuvataan tarvittavia toimenpiteitä. 

 

Toimeksiannot toteuttaa Juha Tall, auktorisoitu yritysvälittäjä (AYV) juhatall@gmail.com 050-4090004. Muut yritysten omistajanvaihdosneuvontaa tarjoavat palvelut löydät osoitteesta yritystenomistajanvaihdospalvelut.fi.

Veroneuvonta

Kun verotukseen liittyvät asiat askarruttavat, ota yhteyttä. Kerromme sinulle selkokielellä, miten kirjanpitosi tapahtumat tai suunnittelemasi muutokset vaikuttavat verotuksessa. Teemme tarvittaessa myös selvityksen vaihtoehdoista. Verosuunnittelua yrityksesi tavoitetuloksen saavuttamiseksi.

 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää