Kirjanpito & tilinpäätös

Kirjanpito ja tilinpäätös ovat myös palveluja, joissa haluamme toimia asiakkaidemme tarpeiden mukaan mahdollisimman joustavasti | Ilmajoki, Kurikka, Seinäjoki

Toimistomme sijaitsee Ilmajoella, josta käsin palvelemme asiakkaita pääosin Etelä-Pohjanmaan alueella. Peruspalveluidemme (kirjanpito, tilinpäätös ja palkanlaskenta) lisäksi tarjoamme asiakkaan tarpeiden mukaan esimerkiksi kustannuspaikkalaskentaa ja saatavien seurantaa.

Räätälöimme palvelut juuri sellaisiksi, että ne istuvat parhaiten yrityksesi toimintatapoihin ja tarpeisiin. Palvelemme sinua aina henkilökohtaisesti, joustavasti ja ehdottomalla luottamuksella. Palvelun laadun takaa jatkuva tietojen ylläpitäminen; huolehdimme koulutuksesta ja seuraamme alan ajankohtaisia asioita.

Kirjanpito

Kerromme tarkoin, mitä kaikkea ja milloin tarvitsemme tehdäksemme kirjanpitosi ajallaan ja oikein. Toimita meille aineisto ja me hoidamme loput. Teemme puolestasi kaikki ilmoitukset. Jos tarvitset kustannuspaikkalaskennan tietoja, sekin meiltä hoituu. Kirjanpidon raporteista puhuttaessa käytämme selkokieltä, jotta sinun on vaivaton ymmärtää, mitä raportit kertovat.

Tilinpäätös

Sama kirjanpitäjä hoitaa ammattitaidolla yrityksesi kirjanpidon tilinpäätöksestä toiseen. Saat meiltä tarvitsemasi tilinpäätösraportit ja dokumentit, hoidamme yrityksesi veroilmoituksen… mitä kaikkea haluatkin palveluun sisällyttää, teemme paketista yrityksellesi sopivan.

Sähköiset palvelut

Haluatko helpotusta laskujen käsittelyyn ja maksamiseen? Käytössämmen on useita eri ohjelmistoja. Saat kauttamme esimerkiksi Heeroksen sähköisen taloushallinnon järjestelmän – lue lisää täältä. Halutessasi pääset kokeilemaan ohjelmiston käyttöä ennen kuin teet päätöksen sen käyttöönotosta. Tietysti saat meiltä myös käytön aikaisen tuen ja neuvonnan.

Ota yhteyttä, jutellaan lisää