Kirjanpito & tilinpäätös

Kirjanpito ja tilinpäätös ovat myös palveluja, joissa haluamme toimia asiakkaidemme tarpeiden mukaan mahdollisimman joustavasti | Ilmajoki, Kurikka, Seinäjoki

Toimistomme sijaitsee Ilmajoella, josta käsin palvelemme asiakkaita pääosin Etelä-Pohjanmaan alueella. Peruspalveluidemme (kirjanpito, tilinpäätös ja palkanlaskenta) lisäksi tarjoamme asiakkaan tarpeiden mukaan esimerkiksi kustannuspaikkalaskentaa ja saatavien seurantaa.

Räätälöimme palvelut juuri sellaisiksi, että ne istuvat parhaiten yrityksesi toimintatapoihin ja tarpeisiin. Palvelemme sinua aina henkilökohtaisesti, joustavasti ja ehdottomalla luottamuksella. Palvelun laadun takaa jatkuva tietojen ylläpitäminen; huolehdimme koulutuksesta ja seuraamme alan ajankohtaisia asioita.

Kirjanpito

Kerromme tarkoin, mitä kaikkea ja milloin tarvitsemme tehdäksemme kirjanpitosi ajallaan ja oikein. Toimita meille aineisto ja me hoidamme loput. Teemme puolestasi kaikki ilmoitukset. Jos tarvitset kustannuspaikkalaskennan tietoja, sekin meiltä hoituu. Kirjanpidon raporteista puhuttaessa käytämme selkokieltä, jotta sinun on vaivaton ymmärtää, mitä raportit kertovat.

Tilinpäätös

Sama kirjanpitäjä hoitaa ammattitaidolla yrityksesi kirjanpidon tilinpäätöksestä toiseen. Saat meiltä tarvitsemasi tilinpäätösraportit ja dokumentit, hoidamme yrityksesi veroilmoituksen… mitä kaikkea haluatkin palveluun sisällyttää, teemme paketista yrityksellesi sopivan.

Taloushallinto

Kokonaisvaltaista tukea ja näppäriä neuvoja yrityksesi taloushallintoon | Ilmajoki, Kurikka, Seinäjoki
Taloushallintoon saat tukea Ilmajoen Yrityspalvelun ammattilaisilta. Tarjoamme joustavat taloushallinnon palvelut tavalla, joka sopii parhaiten juuri sinulle. Käymme kanssasi asioita läpi niin ymmärrettävästi kuin mahdollista ja neuvomme tarpeen vaatiessa vaikka kädestä pitäen. Haluamme tehdä palvelun sinulle mahdollisimman vaivattomaksi.

Palkanlaskenta

Palkkahallinnon palvelut saat kattavasti, myös erilaisiin korvaus- ja tukihakemuksiin. Hoidamme palkanlaskennan rutiinit sekä kuukausi- ja vuosi-ilmoitukset. Neuvomme työnantajaa erilaisissa ongelmatilanteissa, esimerkiksi työehtosopimusten tulkinnassa – ja niin sovittaessa opastamme myös työntekijää.

Toimistosihteeripalvelut

Meiltä saat apua myös kaikenlaisissa toimistotöissä. Esimerkiksi asiakasyritysten laskutusta ja muuta paperityötä voidaan tulla tekemään joko sinne yrityksen omiin toimitiloihin tai sitten ne voidaan hoitaa myös Ilmajoen Yrityspalvelun toimistolla. Tarjoamme apua sinun tarpeittesi mukaan, oli tarve sitten pari tuntia tai pari päivää kuukaudessa.

 

 

Ota yhteyttä, jutellaan lisää