Taloushallinto

Kokonaisvaltaista tukea ja näppäriä neuvoja yrityksesi taloushallintoon | Ilmajoki, Kurikka, Seinäjoki

Taloushallintoon saat tukea Ilmajoen Yrityspalvelun ammattilaisilta. Tarjoamme joustavat taloushallinnon palvelut tavalla, joka sopii parhaiten juuri sinulle. Käymme kanssasi asioita läpi niin ymmärrettävästi kuin mahdollista ja neuvomme tarpeen vaatiessa vaikka kädestä pitäen. Haluamme tehdä palvelun sinulle mahdollisimman vaivattomaksi.

Palkanlaskenta

Palkkahallinnon palvelut saat kattavasti, myös erilaisiin korvaus- ja tukihakemuksiin. Hoidamme palkanlaskennan rutiinit sekä kuukausi- ja vuosi-ilmoitukset. Neuvomme työnantajaa erilaisissa ongelmatilanteissa, esimerkiksi työehtosopimusten tulkinnassa – ja niin sovittaessa opastamme myös työntekijää.

Toimistosihteeripalvelut

Meiltä saat apua myös kaikenlaisissa toimistotöissä. Esimerkiksi asiakasyritysten laskutusta ja muuta paperityötä voidaan tulla tekemään joko sinne yrityksen omiin toimitiloihin tai sitten ne voidaan hoitaa myös Ilmajoen Yrityspalvelun toimistolla. Tarjoamme apua sinun tarpeittesi mukaan, oli tarve sitten pari tuntia tai pari päivää kuukaudessa.

Yrityspalvelut

Yrittäjyys on pitkä taival, ja taipaleella usein monta mutkaa. Kokeneen tilitoimiston kanssa mutkat suoristuvat ja mäetkin tuntuvat loivemmilta. Neuvomme kaikessa, mikä mahtuu yritystoiminnan aloittamisen ja lopettamisen väliin, olipa kyse sitten toiminimen perustamisilmoituksesta tai sukupolvenvaihdoksesta. Apua aloittavalle yrittäjälle liiketoimintasuunnitelman laatimisesta erilaisiin viranomaisilmoituksiin. Konsultoimme monimutkaistenkin talouskoukeroiden hahmottamisessa selkeiksi.

Veroneuvonta

Kun verotukseen liittyvät asiat askarruttavat, ota yhteyttä. Kerromme sinulle selkokielellä, miten kirjanpitosi tapahtumat tai suunnittelemasi muutokset vaikuttavat verotuksessa. Teemme tarvittaessa myös selvityksen vaihtoehdoista. Verosuunnittelua yrityksesi tavoitetuloksen saavuttamiseksi.

Muistathan, että meiltä saat myös sähköiset taloushallinnon palvelut! Käytössämme on Heeros – lue lisää täältä

Ota yhteyttä ja kysy lisää